لما ترفع..الخميره ..يتم عجن جميع مقادير العجينه بعضها مع بعض..حتى تتكون لديك عجينه متماسكه(يمكن اضافة المزيد من رشات الدقيق حسب نوعه)
ضعها في مكان دافيء لمده نصف ساعه او اكثر..
بعدين نقسم المقدار الى نصفين..
نفرد النصف في الصنيه..
و نضيف كميه من الجبن الرومي و جبنه الموزيريلا
و نفرد عليهم باقي المقدار
بعدين بالشوكه نعمل بها عدة ثقوب..كي لا ترتفع اثناء النضج....خطوه مهمه جدااا
بعدين نضيف الصلصه بعد خلطها مع الخل و الكاتشب..اوزعها على الوجه
إضغط هنا لمشاهدة الصورة كاملة
نضيف جزء من الجبن الرومي+بقايا اللحم بعد تفتيتها+الزيتون+بضيف الفلفل الالوان
إضغط هنا لمشاهدة الصورة كاملة
ثم الجبن الرومي و الموزيريلا و قليل من الكاتشب بندخلها فرن ساخن جدا...بعدين بنهدي عليها النار بتستغرق حوالي 10 دقايق في الرف اللي تحت..و حوالي 10 دقايق زيهم تحت الشوايه و بتكون النار هاديه جداااااا